· Co seu ‘brioburguer de lacón’, Do Petisco conquistou o galardón popular.
· Costa dá Egoa fixo o propio coa súa ‘petisco dúas muíños’, levándose o galardón dos expertos.
O III concurso de tapas Tapeando Carral concluíu xa deixando un bo sabor de boca aos gañadores desta edición: Do Petisco e Costa dá Egoa. Por unha banda, coa súa elaboración ‘brioburguer de lacón’, Do Petisco conquistou o galardón popular. Costa dá Egoa fixo o propio coa súa ‘petisco dúas muíños’, facéndose co premio que outorgaba un xurado de expertos.
O acto de entrega dos recoñecementos desta edición tivo lugar onte no salón de plenos. No mesmo estiveron presentes o alcalde, Javier Gestal, a concelleira de Facenda, Réxime Interior e Recursos Humanos, Susana Guimarey, e a concelleira de Comercio e Turismo, Mercedes Caridade. Durante o acto, o rexedor agradeceu a “enorme implicación dúas locais participantes, sen cuxo esforzo non tería sido posible asinar tal éxito de asistencia”.
O evento serviu, así mesmo, para facer entrega dos premios ao público participante, doados polas compañías colaboradoras nesta terceira edición.