· As tapas poderanse degustar desde mañá, venres 16 de decembro, ata o domingo, 18 de decembro.
· Os participantes poderán entrar nun concurso para designar a mellor tapa con premios ofrecidos polos establecementos colaboradores.
· Participan: Baía Café & Blues, Cervexaría Bitácora, Chiringuito San Xiao, Marea Restaurante, Marineda Café Bar, Nordeste, Ou Comezo, Ou Peiral e Taberna Bardancas.
Un total de 9 establecementos de hostalería mostrarán desde mañá, venres 16 de decembro, e ata o domingo, 18 de decembro, a súa creatividade gastronómica no IV Concurso de Tapas ‘Saborea Cariño’, que nace co obxectivo de promocionar a hostalería, o desenvolvemento da cultura do tapeo e fomentar a calidade da gastronomía do municipio.
O certame comezará desde as 20 horas de mañá, venres 16 de decembro, ata as 15:30 horas do domingo, 18 de decembro. O horario para degustar as tapas será de 12:30 a 15:30 horas e de 20 a 22:30 horas.
Nesta cuarta edición serán 9 os establecementos participantes, que ofertarán polo prezo de 2 euros tapas baseadas na gastronomía local ou de tempada. Os locais participantes son os seguintes: Baía Café & Blues, Cervexaría Bitácora, Chiringuito San Xiao, Marea Restaurante, Marineda Café Bar, Nordeste, Ou Comezo, Ou Peiral e Taberna Bardancas.
Haberá un sorteo de premios para o público que realice o roteiro de tapeo nun mínimo de 4 establecementos diferentes unha vez finalizado o concurso. Todas as tapas optarán ao primeiro e o segundo premio do xurado profesional e tamén ao premio do xurado popular para designar a ‘Mellor Tapa do Público 2022’.