O petisco Km.0, do Restaurante Terra, e os Montadiños de polbo, de Egoa dá Costa, foron os gañadores do premio do xurado profesional e popular, respectivamente.
Os premios do público foron para Alexis Míguez García, Nuria Insua Bello e Carolina Mosquera Caamaño.
O Concello de Carral deu a coñecer as tapas gañadoras de Tapeando Carral 2025, unha das edicións máis exitosas do certame, na que se serviron máis de 6.000 tapas entre os once establecementos participantes.
O proposta “Km.0”, do restaurante Terra, resultou gañadora do premio do xurado profesional, mentres que os Montadiños de polbo, do establecemento Egoa dá Costa, foron elixidos como a tapa máis votada polo xurado popular. Pola súa banda, os premios do público recaeron en Alexis Míguez García, Nuria Insua Bello e Carolina Mosquera Caamaño.
O alto nivel de participación, con máis de 6.000 tapas servidas a veciños e visitantes de toda a comarca, levou ao Concello a estudar a ampliación dos eventos de promoción da hostalería local durante o próximo ano, co obxectivo de reforzar e dinamizar un sector fundamental para a economía do municipio.
A concelleira de Cultura, Comercio e Turismo, Isabel López, expresou a súa satisfacción polo éxito acadado: “Queremos agradecer ou inmenso traballo realizado por todas e todos vos nosos hostaleiros”. Ademais, sinalou que desde ou Concello “traballamos continuamente para apoiar vos nosos locais, que constitúen un sector crave para a economía local e un importante punto de encontro para a nosa veciñanza”.



Deja un comentario
Lo siento, debes estar conectado para publicar un comentario.