• O certame prolongarase ata o luns, 8 de decembro. O horario de degustación será de 12:30 a 15:30 horas e de 20:00 a 23:00 horas (o luns, as tapas deixarán de despacharse ás 15.00 horas).
Un total de 11 locais hostaleiros do núcleo urbano e das parroquias de Tabeaio, Sergude, Cañás e Beira participan na nova edición de Tapeando Carral. O certame, que arrincou esta tarde, é xa unha cita consolidada no municipio. Ata o luns, día 8, os establecementos hostaleiros estarán a servir as súas creacións de 12:30 a 15:30 horas e de 20:00 a 23:00 horas (salvo o luns, cando as tapas deixarán de despacharse ás 15.00 horas).
A xornada de hoxe comezou cos bares, restaurantes e tabernas adheridas á campaña repletos de clientes desexosos de probar as tapas que teñen preparadas para esta nova edición. Durante todo o ponte da constitución, o público poderá degustar as elaboracións de Boca Grande, Bar Tropezón, Casa Adolfo, Do Pico Panadería & Docería, Vinoteca Taberna XXI, Restaurante Terra, Taberna Lume e Ferro, Casa Roel, Ou’ Lareiras, A Parola e Costa dá *Égoa.
En canto ás tapas, hainas para todos os gustos. Entre as propostas, o público poderá gozar de receitas elaboradas a base de costela, polbo e de pratos como callos e albóndegas.
O horario de Tapeando Carral será en dúas quendas: un de mañá que irá de 12:30 a 15:30 horas e outro en horario de tarde que irá de 20:00 a 23:00 horas. O certame concluirá o luns, 8 de decembro, ás 15.00 horas. O obxectivo é que todo o mundo poida gozar desta iniciativa, así como dar a coñecer a hostalería do municipio.
“Ou arranque está a ser todo un éxito, a pesar de que ou tempo non acompañe, as veciñas e vos veciños saíron dás casas con ganas de probar as tapas desta nova edición”, explicou a concelleira de Cultura, Turismo e Comercio, Isabel López. Tapeando Carral funciona, desde hai xa varios anos, como antesala á programación de Nadal e co certame búscase un dobre obxectivo: “queremos impulsar ou consumo non tecido hostaleiro do municipio e poñer en valor a ampla oferta de locais que temos”.




Deja un comentario
Lo siento, debes estar conectado para publicar un comentario.